1 Aralık 2016 Perşembe

Manavgat Şelalesi giriş ücreti



manavgat şelalesi giriş
Manavgat Şelalesi ile ilgili bilgilerin yer aldığı sayfamız, Manavgat Şelalesi giriş ücreti hakkında okuyucularını bilgilendirmeye devam ediyor



Manavgat Şelalesi giriş ücretini merak eden okuyucularımız mail yoluyla ve yorumlarla sık sık bizlere bu soruyu soruyorlar. Bilindiği gibi Manavgat Şelalesi geçtiğimiz yıllarda Manavgat Belediyesi tarafından yıkılmış ve yeniden restorasyon çalışmaları başlatılmıştı. Uzun bir inşaat döneminden sonra yaz sezonunun kapalı geçiren Manavgat Şelalesi, geçtiğimiz aylarda tekrar ziyaretçilere açıldı. Restorasyondan önce 2016 yılı yaz sezonu için belirlenen 5 TL fiyatın bu sene ne olacağı merak ediliyor. Ziyaretlere yeni açılan Manavgat Şelalesi giriş ücreti alınması birçok ziyaretçi tarafından eleştirilse de, alınan giriş ücretinin yoğun ziyaretler sonucunda meydana gelen kirliliği temizlemek amaçlı kullanılmaktadır. ManavgatŞelalesi giriş ücreti alınmasının asıl sebebi, ifade edildiği gibi kar amaçlı değildir. Bu ücretler daha sonra Manavgat Şelalesi’nin ziyarete gelen yerli ve yabancı turistlere daha iyi hizmet verebilmek amaçlıdır. Her ne kadar doğa harikası olan bu yerlerden ücret alınmasını birçok kişi yadırgasa da, Manavgat Şelalesi giriş ücreti alınmak zorunda kalınmaktadır.

MANAVGAT ŞELALESİ GİRİŞ ÜCRETİ NE KADAR?

manavgat şelalesi giriş ücretiManavgat Şelalesi’nde yapılan bu giriş ücreti uygulaması Antalya’nın birçok tarihi bölgesinde uygulanmaktadır. Serik’te Aspendos Antik Tiyatrosu’nda da giriş ücreti alınmaktadır. Manavgat’ta Manavgat Şelalesi dışında başka hiçbir tarihi bölgede giriş ücreti alınmamaktadır. Tam bir doğa harikası olan Manavgat Şelalesi giriş ücreti vermek istemeyen misafirler, Manavgat Şelalesi’nin karşı tarafı olan ve priz diye adlandırılan bölgeden de Manavgat Şelalesi’nin ziyaret edebilirler. Fakat bu bölgede Manavgat Şelalesi tesisleri kadar düzenli ve güvenli değildir. Manzarası da Manavgat Şelalesi tesislerinden göründüğü gibi de görünmez.

MANAVGAT ŞELALESİ GİRİŞ ÜCRETİ ÖDEMEK İSTEMEYENLERE ALTERNATİF ÇÖZÜMLER


manavgat şelalesiİnat ettiniz ve Manavgat Şelalesi giriş ücreti ödemek istemiyorsunuz. Priz bölgesinden ücretsiz şelale manzarasının yanında alternatif bir yöntem ise, küçük şelale bölgesinden bineceğiniz teknelerle Manavgat Şelalesi akış yönüne karşı durarak tekneden inmeden Manavgat Şelalesi’ni de ziyaret etmiş olursunuz. Fakat her ne kadar Manavgat Şelalesi’nin alternatif yöntemlerle ücretsiz ziyaret etseniz bile, tavsiyemiz Manavgat Şelalesi Tesisleri’ne girerek Manavgat Şelalesi’nin ziyaret etmenizdir. Tam bir doğa harikası olan Manavgat Şelalesi’nin arkanıza alarak çektirdiğiniz fotoğraflar hayatınız boyunca çok güzel bir anı olarak duvarlarınızı süsleyecektir. Doğal bir fotoğraf stüdyosu olan Manavgat Şelalesi için istenilen giriş ücreti çok ta fazla sayılmaz. Şimdiden iyi gezmeler. 
Yer: Manavgat, 07600 Manavgat/Antalya, Türkiye

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.